Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Μπουτάρης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη για όλους». 

«Μετά την ολοκλήρωση της δημαρχιακής θητείας μου στον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να νοιάζομαι για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Δυστυχώς αυτά τα τέσσερα χρόνια η Θεσσαλονίκη πήγε πολλά βήματα πίσω», δήλωσε ο πρώην δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Πέγκα αποτελεί «έκφραση της ανησυχίας» του για την πορεία της πόλης. 

«Ήμουν και θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου η συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο, ως απλός σύμβουλος, ικανοποιεί αυτή την έγνοια μου για την πόλη. Είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς καμία προσδοκία προσωπικού οφέλους ή αξιώματος», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος Θεσσαλονίκης από το 2011 έως το 2019. 

«Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο είναι τιμητική για τη δημοτική μας κίνηση και πρωτοπόρα για τον δημόσιο βίο. Η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος εκφράζει το διαχρονικό νοιάξιμό του για την πόλη, ανεξάρτητα από τίτλους και αξιώματα. Δηλώνει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων της πόλης που επιθυμούν την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου και ονειρεύονται μια Θεσσαλονίκη δυναμική, εξωστρεφή, προοδευτική και βιώσιμη», δήλωσε από την πλευρά του ο Σπύρος Πέγκας, ευχαριστώντας τον Γιάννη Μπουτάρη.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial