Σταθερή, αλλά σοβαρή, είναι η κατάσταση υγείας του 18χρονου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι έναν 17χρονο στην Ακρόπολη. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα (17.04.2023) και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος σε βάρος δύο 17χρονων. 

Όπως ανέφεραν οι γιατροί που χειρούργησαν τον 18χρονο, υπήρξε σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή του, από τα χτυπήματα που του κατάφερε την Δευτέρα του Πάσχα (17.04.2023) ο 17χρονος. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι ο 18χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και πάει πολύ καλά. 

Οι γιατροί του του «Ερυθρού Σταυρού» διέγνωσαν τραυματισμό δια νύσσον αντικείμενο στον τράχηλο και στην κοιλιακή χώρα σε δύο σημεία και συγκεκριμένα στην λαγόνιο αρτηρία, τραύματα τα οποία είναι απειλητικά για τη ζωή του και ήταν πιθανό να είχαν θανατηφόρο αποτέλεσμα ειδικά εάν το τραύμα στην περιοχή του τραχήλου είχε χτυπήσει αγγείο». 

Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση κατά του 18χρονου έχουν συλληφθεί δύο ανήλικοι. Και στους δύο 17χρονους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial