Η τεχνητή νοημοσύνη έχει εισβάλλει για τα καλά πλέον στη ζωή μας και μας δίνει ιδέες για να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας.

Η συζήτηση γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη είναι μεγάλη και αμφιλεγόμενη. Το τελευταίο διάστημα ακούμε συνεχώς για πράγματα που μπορεί να κάνει το A.I., διευκολύνοντας τη ζωή μας, όπως για παράδειγμα να μας απαντήσει στις ερωτήσεις μας ή να μας βρει τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας.

Παράλληλα, όλο ένα και ξεπετάγονται νέες εφαρμογές που έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν από το μηδέν εικόνες, απλά προσθέτοντάς τους μια περιγραφή. Μάλιστα, πρόσφατα πετύχαμε και κάτι εντελώς καινούργιο, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε το χώρο μας.

Ο λόγος για το Remodeled.ai, στο οποίο αρκεί να προσθέσεις μια φωτογραφία από κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σου κι αυτό θα αναλάβει την υπόλοιπη δουλειά.

@remodeled_ai I had no idea home makeovers could be this easy 😎 #interiordesign #roommakeover #artificialintelligence #tech #ai #techtok #fyp ♬ Da Girls – Ciara

Θέλεις να το κάνεις πιο vintage; Πιο tropical; Ή μήπως πιο minimal; Αρκεί απλά να ανεβάσεις μια φωτογραφία του χώρου σου, να του δώσεις την αντίστοιχη οδηγία και σε μερικά δευτερόλεπτα θα έχεις το δωμάτιο του σπιτιού σου έτσι όπως θα ήθελες να είναι.

Πηγή: gazzetta.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial