Το εμβληματικό resort της Αθηναϊκής Ριβιέρας άνοιξε τις πύλες του στις 11 Νοεμβρίου, καλωσορίζοντας τους πρώτους του επισκέπτες.

Άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες το ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα της Αττικής, η πλέον πολυαναμενόμενη άφιξη στον τομέα της φιλοξενίας της χώρας μας.

«Το άνοιγμα του One&Only Aesthesis αποτελεί ορόσημο και σημαντικό επίτευγμα για την Kerzner International, καθώς συνεχίζουμε τη στρατηγική μας επέκταση στην Ευρώπη και σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Philippe Zuber, διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του brand Kerzner International, που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο. Ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι η εταιρεία Grivalia Hospitality.

Το One&Only Aesthesis διαθέτει bungalows, σουίτες, κατοικίες και βίλες, πολυτελείς εξωτερικούς χώρους, ιδιωτικές πισίνες, κήπους, κ.α. Στην καρδιά του νέου θερέτρου φιλοξενείται η Villa One, που εμπεριέχει όλη τη φιλοσοφία του brand.

Απλώνεται σε 1.400 τ.μ., ενώ διαθέτει 922 τ.μ. εξωτερικών χώρων που περιλαμβάνουν μεγάλη πισίνα με ανεμπόδιστη θέα σε κάθε γωνία και ένα «κατάστρωμα» που ξεκινά από την κατοικία και φτάνει μέχρι το νερό.

Δίπλα υπάρχει η Villa Nostos που διαθέτει κεντρική πισίνα, υπαίθριο σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι. Το resort προσφέρει επίσης και τα One&Only Private Homes που διαθέτουν όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας.

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη γαστρονομία, με μια μεγάλη συλλογή εστιατορίων, όπως το Manko, το αποκλειστικό pop-up από τον Ισπανό, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, σεφ Paco Morales το El Bar de Paco Morales. Ο Executive Chef του One&Only Aesthesis είναι ο Frederic Le Gac σε συνεργασία με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, σεφ Ettore Botrini, ο οποίος αναλαμβάνει το εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας Ora by Ettore Botrini.

Το One&Only συνεργάστηκε με τον διάσημο γαλλικό οίκο ομορφιάς για να ανοίξει το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα.

Πηγή: news247.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial