Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις σχετικά με το θάνατο της 28χρονης στον Εβρο – Η αστυνομία εξετάζει την πιθανότητα αυτοκτονίας αλλά ο φίλος της κοπέλας το αποκλείει

karnabali-ebros

Αυτοκτονία ή έγκλημα; Μυστήριο καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου μιας 28χρονης στο Τυχερό Έβρου. Η ΕΛΑΣ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ωστόσο φίλος της κοπέλας υποστηρίζει πως δεν είχε κανέναν λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την είδηση καθώς η 28χρονη ήταν μια ενεργή πολίτης στην περιοχή της και φαινόταν να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Επίσης, ήταν η διοργανώτρια του καρναβαλιού που θα γινόταν στο χωριό την προσεχή Κυριακή και το οποίο μετά το τραγικό περιστατικό ακυρώθηκε. Τα ίχνη της 28χρονης χάθηκαν από το μεσημέρι της Κυριακής και όλοι άρχισαν να την αναζητούν. «Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και από εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Έστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star φίλος της 28χρονης. Συγγενής της που γνώριζε ότι συνήθιζε η κοπέλα να κάνει βόλτες με το δίκυκλο της προς την περιοχή Λευκίμη την εντόπισε σε μια μικρή χαράδρα σε βάθος περίπου 30 μέτρων. Αρχικά όλοι θεώρησαν πως είχε χάσει τη ζωή της από τροχαίο δυστύχημα ωστόσο μετά υπήρξε ανατροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα έφερε τραύμα από μαχαίρι αγροτικής χρήσης, σαν αυτό που χρησιμοποιούσε στις εργασίες της.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραύμα είχε γίνει κάτω από την μπλούζα που φορούσε η 28χρονη, καθώς δεν έφερε ούτε σκίσιμο, αλλά ούτε και κάποιο σημάδι. Ακόμη εντοπίστηκαν και σημάδια στα χέρια τα οποία μπορεί να έγιναν στην προσπάθεια της να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της. Τόσο το μαχαίρι όσο και το κινητό τηλέφωνο της εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναμένουν με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη ενώ συλλέγουν μαρτυρίες από άτομα που τη γνώριζαν για να διαπιστωθεί εάν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα και εάν στο παρελθόν είχε εκδηλώσει πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Φίλος της ήταν κατηγορηματικός για το εάν η 28χρονη θα μπορούσε να έχει αυτοκτονήσει λέγοντας: «Όχι όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σχετικά με το αν είχε τσακωθεί με κάποιον πρόσφατα ο φίλος της ανέφερε ότι: «Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ήταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά και αν δε μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι». Ερωτώμενος ο φίλος της αν η 28χρονη θα μπορούσε να έχει βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της τόνισε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. «Όχι όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν είχε τσακωθεί με κάποιον πρόσφατα ο φίλος της υπογράμμισε ότι: «Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ήταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά και αν δε μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι». Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή: reader.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial