Έναν άντρα οδηγό θρηνεί από την Κυριακή 21 Μαϊου το Καστρί του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην περιοχή Ομορφοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για λόγους που ερευνά η Αστυνομία, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα σε πλαϊνό του δρόμου χωράφι.

Ο άτυχος 64χρονος επέστρεφε στη Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του, από το Καστρί όπου είχε πάει για να ψηφίσει. Μαζί του ήταν η σύντροφός του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο άτυχος άντρας ήταν πολύ αγαπητός στο Καστρί και η άσχημη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και στην ευρύτερη της Αγιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι η τέταρτη κηδεία για την οικογένειά του. Προηγήθηκαν των δύο γονιών του και του γαμπρού του.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 13:00 το μεσημέρι στο Ομορφοχώρι Λάρισας, όταν το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άντρας έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε γεωργικά μηχανήματα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και η συνοδηγός γυναίκα του η οποία μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή: newsique.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial