Βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή της πτώσης του ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια σας παρουσιάζει το newsit.gr.

Το ελικόπτερο τύπου Α-109 πετάει στην περιοχή μεταξύ Αγίας Άννας και Αχλαδίου στη Βόρεια Εύβοια λίγο πριν τις 11 το πρωί με έναν και μοναδικό επιβάτη και πιλότο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το ελικόπτερο χάνει ύψος και χάνεται στη θάλασσα. 

Το σχέδιο πτήσης

Το ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109 απογειώθηκε στις 10:13 το πρωί από τις Αφίδνες. Σε αυτό επέβαινε μόνον ένα άτομο, ο πιλότος. Έπειτα προσγειώθηκε στο Μαντούδι. Αυτό που παραμένει άγνωστο, είναι εάν παρέλαβε κάποιο άτομο από εκεί, από το Μαντούδι. Απογειώθηκε ξανά και συνέχισε με χαμηλή πτήση έχοντας ως προορισμό περιοχή του Πηλίου.  

Αυτόπτης μάρτυρας, σημείωσε πως το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει: «Είδα το ελικόπτερο μέσα στην καταιγίδα να χάνει ύψος και προσπάθησε να πάει προς τα πίσω. Ξαφνικά έπεσε μέσα στη θάλασσα και ακούσαμε και μια έκρηξη».

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Στις έρευνες συμμετέχουν 4 περιπολικά του λιμενικού και 2 ιδιωτικά σκάφη ενώ έχει απογειωθεί και ένα ελικόπτερο super puma. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Πηγή: newsit.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial