Μετράμε σχεδόν δύο εβδομάδες από το μοιραίο εκείνο βράδυ στα Τέμπη, όπου 57 ζωές σταμάτησαν στις ράγες των τρένων.

Ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί και έχει έναν κόμπο στο στήθος της μετά από εκείνο το βράδυ. Ωστόσο, τον πραγματικό Γολγοθά τον ανεβαίνουν τα κοντινά πρόσωπα των θυμάτων. Συγκλονίζουν όσο εξομολογείται η Κάτια Δουρμίκα, η αδερφή της 36χρονης στρατιωτικού και μητέρας 2 παιδιών που «χάθηκε» στα Τέμπη, Έλενας Δουρμίκα.

Η Έλενα Δουρμίκα έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ήταν 36 ετών, στρατιωτικός, μητέρα δύο παιδιών και είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον άντρα της ήταν στις 22:30, που του είπε ότι ήταν πολύ ώρα σταματημένοι και πως η γραμμή δεν είχε ρεύμα και θα τους έβαζαν σε άλλη γραμμή.

«Θέλω να πω ότι είναι πολύ άδικο αυτό που έχει γίνει. Το κορίτσι είχε πάει στην Αθήνα να περάσει Επιτροπή γιατί ήταν αρκετό χρόνο εκτός υπηρεσίας. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου, δεν μπορούσε να γίνει υπηρεσιακά αυτή η δουλειά και πηγαινοερχόταν τόσο καιρό το κορίτσι Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Βέροια, Αθήνα – Βέροια» σημείωσε αρχικά η αδερφή της.

Αναφορικά με την οικογένεια του θύματος η κ. Δουρμίκα είπε ότι είναι σε τραγική κατάσταση. «Θέλω την μανούλα μου, φωνάζει το μικρότερο παιδί της ενώ το μεγαλύτερο δεν έχει ξεσπάσει ακόμα», συμπλήρωσε η αδερφή του θύματος.

Πηγή: newsique.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial