Ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο το οποίο φέρεται να είχε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατειγορείται για τη δολοφονία της ξενοδοχοϋπαλλήλου απο την Κω αναζητούν οι αρχές.

Απο τις αναλύσεις στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και από την ανάλυση των ενεργών κινητών τηλεφώνων στην επίμαχη περίμετρο που βρέθηκε η σορός της 27χρονης, οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δράστης της δολοφονίας είχε και δεύτερη τηλεφωνική συσκευή, με την οποία έκανε κάποια πολύ ουσιαστικά και επίμαχα τηλεφωνήματα πριν, αλλά και ακριβώς μετά τη δολοφονία,.

Η συσκευή αυτού του κινητού δεν έχει βρεθεί ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να ήταν κάποιο καρτοτηλέφωνο με πλαστά στοιχεία.

Έτσι, η έρευνα τους επεκτείνεται για να εντοπιστούν τα άτομα που γνώριζαν τις κινήσεις του 32χρονου ενώ ενδεχωμένως από εκεί να προκύψει και όλο το σχέδιο φυγής του, από το νησί.

Στην ανακρίτρια

Την ίδια ώρα στις 11 το πρωί πέρασε την πόρτα της ανακρήτριας για να απολογηθεί, αυτή τη φορά για την δολοφονία και τον βιασμό της νεαρής κοπέλας.

Τα ερωτήματα που θα του θέσει η δικαστική λειτουργός είναι αμείλικτα, τα στοιχεία που έχει σε βάρος του συντριπτικά και έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όσα είχε πει ο ίδιος στις καταθέσεις του.

Διέγραψε τα μηνύματα

Υπενθυμίζεται ότι από τις έρευνες οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι τα μηνύματα που αντάλλασε ο Μπαγκλαντεσιανός, ενώ είχε σκοτώσει τη νεαρή κοπέλα, φρόντισε να τα διαγράψει αμέσως απο το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν τα μηνύματα αυτά να έχουν σχέση με την φυγή που πρεοετοίμαζε από το νησί, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ετοιμαζόταν να εξαφανιστεί και ήδη είχε βγάλει εισητήρια για άλλη χώρα, ακριβώς την επόμενη της δολοφονίας.

Αυτό είναι πολύ ουσιαστικό στοιχείο, καθώς δείχνει στις ανακριτικές αρχές ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ότι μεθοδικά και χωρίς ίχνος άγχους προετοίμαζε το επόμενο βήμα του ώστε να μη πέσει ποτέ στα χέρια των αρχών.

Πηγή: cnn.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial