Αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2024

Ο Τζάκι Τσαν και ο Ραλφ Μάτσιο, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε ξεχωριστές ταινίες «Karate Kid» με διαφορά δεκαετιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία από τη Sony Pictures που θα διαδραματίζεται στον κόσμο των πολεμικών τεχνών. Σύμφωνα με το Variety, τη σκηνοθεσία της νέας παραγωγής υπογράφει ο Τζόναθαν Έντουϊστλ σε σενάριο Ρομπ Λίμπερ και σε παραγωγή της Κάρεν Ρόζενφελτ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας κρατούνται κρυφές. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Ραλφ Μάτσιο θα επαναλάβει το ρόλο του ως Daniel LaRusso, τον οποίο υποδύθηκε στην αρχική τριλογία ταινιών «Karate Kid» που ξεκίνησε το 1984 και επανήλθε με τη σειρά «Cobra Kai» στο Netflix, ενώ ο θρυλικός Τζάκι Τσαν θα επιστρέψει στο ρόλο του προπονητή Mr. Han.

Ο Μάτσιο θα συνεχίσει ως Daniel στο «Cobra Kai», το οποίο, νωρίτερα φέτος, ανακοίνωσε την έκτη και τελευταία σεζόν του. Η σειρά που δημιουργήθηκε από τους Τζος Χελντ, Τζον Χούργουιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ, διαδραματίζεται αρκετές δεκαετίες μετά τα γεγονότα των αρχικών ταινιών «Karate Kid», με επίκεντρο τη διαμάχη μεταξύ του μεσήλικα πλέον Daniel και του Johnny Lawrence (τον οποίο υποδύεται ο Γουίλιαμ Ζάμπκα). Δεν είναι σαφές αν το σενάριο του «Cobra Kai» θα επηρεάσει τη νέα ταινία της Sony.

Ανακοινώνοντας την είδηση σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, οι δύο πρωταγωνιστές ξεκινούν μια παγκόσμια αναζήτηση για τον νεαρό πρωταγωνιστή που θα έχει τον βασικό ρόλο στην ταινία η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου του 2024.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial