Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έγινε επανασύνδεση με τον Σάββα Γκέντσογλου γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη»

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στον Σάββα Γκέντσογλου και στον Γρηγόρη Αναστασιάδη σε συνέντευξή της. Μιλώντας στο περιοδικό You και στην Τζώρτζια Συρίχα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έγινε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της, καθώς προέκυψε ο έρωτας στη Φάρμα.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το αν υπήρξε σύντροφος για τον οποίο μετάνιωσε που χώρισαν, απάντησε: «Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δε βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δε μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα».

Όσον αφορά στον Γρηγόρη Αναστασιάδη, η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε πως «είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη».

«Δεν έβαλα ποτέ νυφικό. Μόνο πρόβα έκανα μία φορά στο παρελθόν. Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος» σημείωσε η Αγγελική Ηλιάδη σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial