«Έχουμε πάρει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά μας και τον εαυτό μας ειλικρινά- Ας χαλαρώσουμε λίγο»

Ένταση προκάλεσε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη στα δημοσιογραφικά πάνελ με τη Σίσσυ Χριστίδου να ξεσπά για την «επίθεση» συναδέλφων από άλλα κανάλια σε ρεπόρτερ της εκπομπής της.

Η Σίσσυ Χριστίδου αποκάλυψε ότι η εκπομπή της έστειλε μία ρεπόρτερ όχι για να καλύψει τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, αφού αυτός προηγουμένως είχε αναρτήσει βίντεο λέγοντας ότι δεν θέλει δημοσιογράφους στον γάμο του, αλλά ως αστείο να κάνει θέμα με τα backstage των δημοσιογράφων των άλλων καναλιών που είχαν πάει για το γεγονός.

«Την ώρα που βλέπουμε το βίντεο λέει ο Παύλος Σταματόπουλος στον αέρα, έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage τους δημοσιογράφους» και όταν o Νίκος Κοκλώνης πήρε τηλέφωνο το βρήκε καταπληκτική ιδέα.

«Αφού έχουμε συνεργεία, κάμερες και τα λοιπά, πάμε να καλύψουμε το backstage» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου ότι ακούστηκε στην σύσκεψη.

«Φεύγει η Κέλυ (δημοσιογράφος της εκπομπής), πάει στην Αίγινα, φτάνει εκεί, τη βλέπουν οι δημοσιογράφοι, βγάζουν και μία χαριτωμένη φωτογραφία όλοι εκεί και της λένε “εσύ τίνος είσαι;”. Λέει η Κέλλυ από το Χαμογέλα και πάλι. Της λένε “εσείς δεν είπατε ότι δεν θα έρθετε;”. Ναι, λέει η Κέλυ, δεν θα καλύψουμε τον γάμο, δεν μας αφορά αυτό, έχω ρητή εντολή ούτε πλάνο, ούτε καλεσμένους, τίποτα  ήρθαμε για εσάς.

»Και ξεσπάει μια τρομερή, δεν θέλω να πω τη λέξη τώρα επίθεση, γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα έγινε μεταξύ μας έτσι σε αυτή τη δουλειά» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Συνέχισε δε λέγοντας πως «Θέλω να πω για τους δημοσιογράφους που παρεξηγήθηκαν και το πήραν τόσο σοβαρά και αντέδρασαν σε ένα μικρό κορίτσι όπως είναι η Κέλυ. Η Κέλυ θέλω να σας πω ότι είναι η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά. Οπότε καταλαβαίνετε πώς πήγε το κορίτσι. Έγινε ένας τεράστιος χαμός. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες. Δεν θα τις χρησιμοποιήσω».

»Εμένα με πείραξε μία πολύ συγκεκριμένη: Α, γιατί στείλανε εσένα, κανένας άλλος δεν ήθελε να το κάνει; Εσένα στείλανε κλπ τέτοια πράγματα από συναδέλφους. Όχι από όλους αλλά δεν θέλω να στοχοποιήσω στον αέρα. Αυτός, αυτή που το ‘κάνε ξέρει πολύ καλά» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εν πάσει περιπτώσει η Κέλυ δεν πήγε να κάνει τίποτα σε κάποιον που δεν ήθελε με το ζόρι» συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ακούστηκαν απειλές για μηνύσεις, για εξώδικα. Άμα τολμήσετε να παίξετε πλάνα μας στον αέρα ή να μας τραβήξετε χωρίς να θέλουμε εμείς, θα κινηθούμε (νομικά). Αυτό είναι κάτι που δεν θα κάναμε ποτέ. Θεωρώ πως έχουμε πάρει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά μας και τον εαυτό μας ειλικρινά.»

»Ας χαλαρώσουμε λίγο. Δεν θα κάναμε τίποτα με το ζόρι. Δεν θα τραβούσαμε κανέναν που δεν ήθελε. Γι’ αυτό δεν τραβάμε και τον γάμο άλλωστε γι’ αυτόν δεν τον παίζουμε τον γάμο. Και σε ένα νέο παιδί που τώρα ξεκινάει και ήταν πάρα πολύ άδικο για εκείνη, να περάσει όλο αυτό. Παιδιά μια πλάκα κάναμε» πρόσθεσε.

«Ειλικρινά θέλω να ζητήσω συγνώμη από όποιον προσβλήθηκε από την παρουσία μας εκεί. Που δεν ζητήσαμε την άδειά σας για να ‘ρθουμε. Δεν πήγαμε για τον γάμο. Θεώρησαν ότι πήγαμε να διαβάλλουμε ποιες εκπομπές ήταν εκεί και το ξεκαθαρίζω. Εμείς φύγαμε όταν μας ενημέρωσε η Κέλυ. Της είπαμε φύγε εμείς πήγαμε εκεί να κάνουμε χαβαλέ τι κάθεσαι;» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Ελένη Τσολάκη ωστόσο έσπευσε να απαντήσει διαψεύδοντας ότι συνέβη οτιδήποτε από όσα λέγονται για απειλές και τραμπουκισμούς στην δημοσιογράφο. 

Πηγή: lifo.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial