Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον Δάκη: «Ζήταγε να πάμε στην Ελβετία για να κάνει την ένεση που κάνουν για να “φύγεις”»

Ο κολλητός φίλος του Δάκη, Π. Δέβρος μιλάει για τον χαμό του φίλου του και για την άγνωστη σχέση του με τον Ρουβά

Ένας από τους καλύτερους φίλους του Δάκη, ο Πάνος Δέβρος μίλησε στην εκπομπή “Οpen Weekend” για τη ζωή του καλλιτέχνη και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη που ανατριχιάζει.

«Ο Δάκης και μπροστά και πίσω από τα φώτα ήταν ο ίδιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε στη ζωή του. Ήταν πάντα έτσι και γι΄αυτό τον αγάπησε ο κόσμος, για την καλοσύνη, την ευγένειά του, το να μην προσβάλλει ποτέ κανέναν και να μη φέρνει σε δύσκολη θέση κανέναν» είπε αρχικά ο Πάνος Δέβρος.

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε, «Ο γολγοθάς του Δάκη ξεκίνησε όταν έσπασε πρώτη φορά το πόδι του. Η στεναχώρια του που έμεινε στο κρεβάτι και αναγκαζόταν κάποιοι άνθρωποι να τον φροντίζουν.. Ο Δάκης δεν ήθελε γενικά ούτε να τον ακουμπάς, αυτή η στεναχώρια του έβγαλε τον καρκίνο και τον χτύπησε στα έντερά του που είχε ευαισθησία. 

Αλλά μου έλεγε, “Πάνο μου δε με ενδιαφέρει, τα έχω ζήσει όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή μου. Το μόνο που δε θέλω είναι να υποφέρω στο φινάλε. Γι’ αυτό με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να κάνει την ένεση που κάνουν για να φύγεις. Του είπα ότι εγώ δε κάνω τέτοια εγκλήματα… Ήθελε να προλάβει το τέλος αλλά δε το πρόλαβε… Τον τελευταίο καιρό τον πέρασε πολύ δύσκολα»

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial