Αποχωρούν από τον ANT1 οι «Πρωινοί τύποι» με το δίδυμο του Σαββατοκύριακου να χωρίζεται τηλεοπτικά – Ο Παναγιώτης Στάθης οδεύει προς την πρωινή ζώνη του Open με την Ευλαμπία Ρέβη και ο Νίκος Ρογκάκος προς τον ΣΚΑΪ 

ANT-1: Τέλος οι «Πρωινοί Τύποι» - Στάθης για Open, Ρογκάκος για ΣΚΑΪ

Εντονη κινητικότητα στην ενημέρωση, ενώ η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τα κανάλια να σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια τις επόμενες κινήσεις τους. Πολλές οι αλλαγές, όπως έχει γράψει ξανά το Reader, και τώρα στο προσκήνιο έρχεται ένα ακόμη τηλεοπτικό δίδυμο. Όπως όλα δείχνουν πως οι «Πρωινοί Τύποι» Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος αποχωρούν στο τέλος της σεζόν από τον ΑΝΤ1 και χωρίζουν τηλεοπτικά.

Υπάρχουν πληροφορίες, ότι τους έγινε πρόταση να παραμείνουν στον ΑΝΤ1 και η εκπομπή τους να προβάλλεται μετά από αυτή της Φαίης Μαυραγάνη, ωστόσο δεν την αποδέχθηκαν. Ο Παναγιώτης Στάθης σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open για να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του σταθμού «Ωρα Ελλάδος» μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη. Αντίστοιχα, ο Νίκος Ρογκάκος έχει συζητήσει ήδη με τον ΣΚΑΪ και πιθανότητα θα αναλάβει πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη.

Πηγή: reader.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial