Ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης πέθανε σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν κοντά του.

Ανάμεσά τους και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία το πρωί της Παρασκευής 19/5 ανήρτησε ένα μήνυμα που «ραγίζει» καρδιές.

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου έγραψε για τον Στηβ Κακέτση: «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!».

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Άντζελα Δημητρίου:

«Έφυγε από τη ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα» έγραψε σε χθεσινό μήνυμά της η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη. 

«Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο» είχε πει σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Στηβ Κακέτσης.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial