Χάρης Ρώμας: «Συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και μου είπε “εσύ είσαι βόδι”, είχα πάρει 20 κιλά»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7/2 ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων μίλησε, για την μεγάλη αύξηση βάρους που είχε όταν έκοψε το κάπνισμα αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

«Όταν έκοψα το κάπνισμα πήρα 20 κιλά. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις πόσο μάλλον όταν σου λένε οι άλλοι “πώς έγινες έτσι;”. Ένας συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και μου είπε “Ρώμα, πώς έγινε έτσι είσαι και πρωταγωνιστής. Εσύ είσαι βόδι. Ένιωθα πολύ άσχημα», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Χαλανδρίου αλλά και το πόσο τον έχει ενοχλήσει η εξομοίωση των διπλωμάτων των δραματικών σχολών με το απολυτήριο του Λυκείου.

«Πριν από την πρόταση του Γιώργου Πατούλη άλλες τρεις φορές μου έκαναν πρόταση να ενταχτώ σε κάποιο κόμμα αλλά δεν ήμουν έτοιμος για΄τι ήμουν αφοσιωμένος στην καριέρα μου. Ήταν η κατάλληλη στιγμή», εξήγησε ο Χάρης Ρώμας.

«Θα σου πω και κάτι για τις λοιδορίες και θα το κλείσω γιατί θα συνεχίσουν να λένε για τον επικίνδυνο και για αυτόν που έχει δυναμική για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες γιατί ανατρέπονται. Η μία που πιστεύω πραγματικά είναι το καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αν είσαι καθαρός, είσαι πραγματικά και δεν αισθάνομαι κανένα φόβο» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial