Για ακόμα μια φορά η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του body shaming. Αφορμή για να ανεβάσει η παρουσιάστρια δύο φωτογραφίες με ολόσωμο μαγιό στάθηκε ένα περιστατικό που της συνέβη και την εξομολόγηση που της έκανε μια κοπέλα η οποία της αποκάλυψε ότι μέχρι τα 26 της δεν είχε φορέσει ποτέ μαγιό.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Κάνε το μπαλκόνι σου,νησί… Επειδή σήμερα είχαμε μια κουβέντα στην εκπομπή-που θα ξανακάνουμε σύντομα γιατί από τα μηνύματα αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα επίκαιρο πάντα- ήθελα απλά να σας θυμίσω τη μοναδικότητά σας. Την αναγκαιότητά σας. Τη σπανιότητά σας. Την τύχη μας που ζούμε. Την αγάπη μας για ΕΜΑΣ.

Κορίτσια μου, αγόρια μου, μαμάδες μπαμπάδες δεν ξέρω αν είμαι η ειδική αλλά μιας και μιλάμε πάντα εμείς εδώ μεταξύ μας, να θυμάστε ότι όλοι με τον τρόπο μας, με τα ταλέντα μας, με την ομορφιά μας, με την προσωπικότητα μας, με τα όλα μας είμαστε το ίδιο απαραίτητοι και ίσοι.

Χαμογελάστε, χορέψτε, και αγαπήστε. Πρώτα εσάς και μετά τους γύρω σας. Κι αν κάποιοι δεν μπορούν να αγαπήσουν εσάς, όπως κι αν είστε, κι ασχολούνται με παλιακά στερεότυπα, ίσως δεν αγαπάνε καν τον εαυτό τους γι’ αυτό, μην κρατάτε κακία.

Εμείς, στην αγάπη στραμμένοι».

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial