Η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε τη συμμετοχή της στο Survivor 2018, με αφορμή μια συζήτηση στο Breakfast@Star για τα συμβόλαια των παικτών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή, η πίστωση των χρημάτων στους συμμετέχοντες γίνεται 30 ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους.

«Εγώ το ξέρω από μέσα. Γίνεται το γύρισμα και στην τηλεόραση παίζει μετά από 2 μέρες, δηλαδή πρέπει στις 32 ημέρες να πληρωθούν οι άνθρωποι. Ούτε εγώ είχα πληρωθεί στην ώρα μου, που δεν γίνονταν και όλα αυτά που γίνονται φέτος», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Έτσι εξηγούνται πάρα πολλά, γι’ αυτό και υπάρχει τεράστια γκρίνια. Αν δεν πληρώνονται στην ώρα τους, φυσικά και θα υπάρχει αποδόμηση», σχολιάζει από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Δεν είναι μόνο τα λεφτά το βασικό θέμα. Ο τηλεθεατής κουράστηκε, νιώθει ότι τον κοροϊδεύουν και ότι αυτό που βλέπει δεν ισχύει, δεν είναι έτσι όπως το ξέρει», τονίζει η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια.

«Μετά απ’ όλο αυτό, ποιος θα θέλει να πάει σε ένα project που βγαίνει η φήμη ότι δεν πληρώνονται στην ώρα τους;», αναρωτήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial