Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 1/5 η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα, ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο δεν μας δείχνει ποτέ το πρόσωπο της μικρής της.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Q&a via post: η Jenny με ρώτησε: «γιατί δεν μας δείχνεις ποτέ το πρόσωπο της Αλεξάνδρας?». Πάντως όχι για να μην την ματιάσετε! Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να τη συστήσω σε οοοοολο το κόσμο!

Να δουν όλοι τα εκφραστικά καταπράσινα μάτια της που ανάλογα με το φως γίνονται γκριζογαλανα, την κοντυλογραμμένη μύτη του πατέρα της , τη τσαχπινιά κ το χιούμορ της… είμαι μια κλασσική μαμά κουκουβάγια! Ωστόσο έχουμε επιλέξει, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να αποφασίσει η ίδια για το πως θέλει ή όχι να διαθέτει την εικόνα της, να σεβαστούμε το απαράβατο δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα.

Την ίδια στιγμή υπολογίζουμε πολύ κ τους κανόνες του Διαδικτύου που αποτρέπουν ξεκάθαρα κ κατηγορηματικά την έκθεση ανηλίκων, για ευνόητους λόγους, στα μέσα δικτύωσης. Πρόκειται για καθαρά προσωπική μας επιλογή χωρίς να σημαίνει πως κρίνουμε μέσα από αυτή τη δίκη μας απόφαση, όποιον έχει επιλέξει να πράττει αλλιώς», εξήγησε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial