Δηλώσεις από τη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Τετ α τετ» προβλήθηκαν στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 20/3. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για το κίνημα metoo, κι επεσήμανε ότι είχε άποψη, αλλά δεν την έλεγε δημόσια, καθώς και ότι δεν του άρεσε που για 1-2 χρόνια ρωτούσαν τον κάθε ηθοποιό για έναν άλλο συνάδελφο κι ήταν σαν παίκτες ριάλιτι.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Επιτέλους πραγματικά! Ευλογία είναι αυτό το πράγμα, κι ένας άνθρωπος που βρέθηκε μέσα σε όλη αυτή τη διετία του #metoo κι επέλεξε τη σιωπή. Γιατί κάποιες φορές, η πολυλογία που είχαν οι υπόλοιποι, πολύ συγκεκριμένοι που μιλάγανε απλά για να μιλήσουν –και δεν έλεγαν τίποτα ουσιαστικά-  εμένα με είχε κουράσει.

Θεωρώ ότι η σιωπή κάποιες φορές κάνει μεγαλύτερη δήλωση. Δεν ένιωσες ποτέ την υποκρισία  κάποιων ηθοποιών που έβγαιναν απλά για να εντυπωσιάσουν; Εγώ ένιωσα πολλοί εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός της δυνατότητας που τους δινόταν να σχολιάσουν επί του θέματος για να κερδίσουν τις εντυπώσεις».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial