Ελεονώρα Μελέτη σε Νίκο Μουτσινά: «Δεκτή η συγγνώμη – Έχω κάνει copy paste τον εαυτό μου από το 2008»

Με αφορμή τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο χθεσινό Καλό Μεσημεράκι για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση το πρωί της Τετάρτης 4/1.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά στους συνεργάτες της: «Καλά να σας ρωτήσω κάτι σε παιδιά; Με είδατε πολύ πληγωμένη; Εδώ δεν πήρα τηλέφωνο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που βγαίνει και λέει ότι θα μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο… Κατ’ αρχάς, ευχαριστώ Νικόλα μου, εννοείται δεκτή η συγγνώμη. Πολλά φιλιά».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Επειδή άκουσα ότι είμαι και τιμωρός, που είπα και ζήτησα ανοιχτά εδώ να μην φέρνουμε σε αμηχανία τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που δεν θέλει να τον χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τηλεθέαση, όχι δεν είμαι τιμωρός, κάνω αυτό που μας ζήτησε ο Μαυρίκιος.

Περίμενε ότι θα τον πάρουμε στον αέρα τηλέφωνο… Εγώ δεν λύνω τις διαφορές μου στον αέρα και δεν τις λύνω και στο τηλέφωνο γιατί δεν έχω διαφορά με κανέναν. Ένιωσα την ανάγκη να πω ότι από τη στιγμή που το παιδί νιώθει αμήχανα, να μην τον εκθέτουμε».

Λίγο αργότερα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επανέφερε το θέμα με τον Νίκο Μουτσινά, με τη συζήτηση ανάμεσα στην ομάδα να συνεχίζεται.

«Για να σοβαρολογούμε κιόλας. Δεν είναι ότι στενοχωρήθηκα, απλά αν ο Νίκος Μουτσινάς που κάνει χρόνια τηλεόραση, θέλει να μιλήσει για copy paste, να του πω ότι ναι έχω κάνει απόλυτο copy paste τον εαυτό μου από το 2008. Αυτό είναι ένα copy paste. Εκεί απέδωσέ το, όχι όμως αλλού» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σου θυμίζουμε, ότι ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε συγγνώμη από την Ελεονώρα Μελέτη. «Καλά δεν το έχει το τηλέφωνό μου αυτή η κοπέλα να μου πει «καλά γιατί είπες copy paste» να μην το πω. Συγγνώμη. Το εννοώ. Άμα στενοχωρήθηκε… Συγγνώμη Ελεονώρα, εγώ κάνω συνήθως 99,9% πλάκα, άμα σε στενοχώρησα, το παίρνω πίσω» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial