Σήμερα το απόγευμα, 25 επιλεγμένα brands με ρούχα, αξεσουάρ, γυαλιά, lingerie, κεριά, cosmetics & skincare, συγκεντρώνονται κάτω από την ίδια στέγη, σε τέσσερις ολόκληρους ορόφους του πιο πολύχρωμου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, του Colors Urban Hotel, που στεγάζεται στο διατηρητέο κτίριο που οι αρχιτέκτονες Χασίδ Φερνάντες και Ζακ Πλεμπέρ σχεδίασαν το 1925.

25 δωμάτια διαμορφωμένα από τα ίδια τα brands ανοίγουν τις πόρτες τους και παρουσιάζουν τις καινούριες τους δημιουργίες, προσφέροντας στους Θεσσαλονικείς την πιο συναρπαστική fashion εμπειρία.

Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, με μία βόλτα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες σειρές των πιο ανερχόμενων ελληνικών εταιρειών στο χώρο του apparel αυτή τη στιγm;h, nα έρθουν σε επαφή με Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων & αξεσουάρ, να μάθουν γιατί το skincare έχει την τιμητική του, να δοκιμάσουν γυαλιά ηλίου, να μυρίσουν αρωματικά χώρου και να φωτογραφηθούν στο pop up studio της Ιωσηφίνας.

Επιπλέον, το παρών θα δώσουν το ολοκαίνουριο London Fashion Academy από κοινού με το London Make Up Institute, που κάνουν check in στο Fashion Room Service Thessaloniki XL Edition, συμμετέχοντας σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με δημιουργίες των σπουδαστών & ένα διαδραστικό editorial shooting κατά τη διάρκεια του Fashion Room Service.

Το πλέον καταξιωμένο fashion event θα ολοκληρωθεί με το απόλυτο Fashion Garden Party, το οποίο ξεκινά λίγο μετά τις 8 μ.μ. και θα κρατήσει μέχρι τα μεσάνυχτα, στο Garden Bar του ξενοδοχείου. Παρέα μας θα είναι το Beefeater London Dry Gin με απολαυστικά Gin & Tonic για όλους.

Πηγή: thessnews.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial