Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και στην δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για την εκπομπή της και τους δύο γιους της. Τι απαντά στα σενάρια αλλαγής ώρας και πώς είναι ως μαμά;

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σαφώς είναι θετικό το πρόσημο που μου έχει αφήσει η σεζόν και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πηγαίνουν για την επόμενη σεζόν παρότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες. Τα διαβάζω κι εγώ (τα σενάρια για την αλλαγή ώρας). Γενικά θέλουν να με αλλάξουν, δεν ξέρω γιατί. Υπάρχει μία τέτοια φημολογία, κι εγώ τα διαβάζω και πολλές φορές έχω απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς συζήτηση μέχρι στιγμής. Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ μία τέτοια κουβέντα, τύπου “έλα να συζητήσουμε για την αλλαγή της ώρας”».

«Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστήθηκα την παρουσία μου στη βραδινή ζώνη. Στην αρχή ήμουν πιο διστακτική αλλά επειδή ήταν μόνο 4 επεισόδια, μπορούσα να ανταποκριθώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη. Παράλληλα με το πρωινό δύσκολο. Δεν μιλάω για την επόμενη σεζόν, εκτός αν είναι κάτι περιστασιακό, όπως ένα εορταστικό επεισόδιο που δεν έχει την απαίτηση της αφοσίωσης να είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα πάνω σου» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Για τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Παρότι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, εγώ νομίζω ότι με κάνουν ό,τι θέλουν. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο υπάρχουν τα όρια αλλά γενικά δεν είμαι πολύ αυστηρή».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial