Φαίη Σκορδά: Αποχαιρέτησε τον Βασίλη Νομικό από το «Πρωινό μας» – «Ήταν δική του απόφαση»

Τον Βασίλη Νομικό θέλησε να αποχαιρετήσει και επίσημα μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα η Φαίη Σκορδά. Ο δημοσιογράφος, όπως έγινε γνωστό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, αποχώρησε από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, μετά από περίπου δυο μήνες συνεργασίας. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αυτό ήταν μια απόφαση του ίδιου.

Όπως είπε η Φαίη Σκορδά, η λύση της συνεργασίας τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ ανέφερε πως από πλευράς της, η πόρτα της εκπομπής της θα είναι πάντα ανοιχτή προς εκείνον.

«Πριν ξεκινήσουμε, θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης. Ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη και απόφαση, οριστική, να μην συνεχίσει. Ήμασταν μαζί για δυο μήνες. Μια εξαιρετική συνεργασία.

Από κοινού λοιπόν αποφασίσαμε να μη συνεχιστεί. Θέλω να πω όμως ότι ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος, εγώ τώρα είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα. Και να πω ότι η πόρτα του “Πρωινού μας” είναι πάντα ανοιχτή γι΄ αυτόν και τον περιμένει μια θέση. Ήρθε την Παρασκευή, δεν τον είδατε εσείς τηλεοπτικά, ήταν μαζί μας πίσω από τις κάμερες μετά το τέλος της εκπομπής και τα είπαμε καλύτερα και αποχαιρετηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα» είπε η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial