Γιάννης Βαρδής για τη σχέση με τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή: «Μέχρι τότε ήμασταν δυο ξένοι»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του στην εκπομπή “Μαμά-δες” που θα παρακολουθήσουμε το Σαββατοκύριακο, προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή “Happy Day”.

Στο απόσπασμα αυτό, ο Γιάννης Βαρδής αναφέρεται στον πατέρα του Αντώνη Βαρδή, και τα στάδια που πέρασε η σχέση τους μέχρι να μπορέσουν να έρθουν κοντά και να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

«Είναι πολύ συγκινητικό που τον γιο μου τον λένε Αντώνη. Είναι ωραίο να υπάρχει το όνομα μέσα στο σπίτι. Μακάρι να μάθει τι εστί το όνομά του και η ζωή του ανθρώπου αυτού που έφυγε. Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν έξι ετών. Μέχρι τα 18 μου ζούσα με τη μητέρα μου, μετά άρχισα να ζω με τον πατέρα μου. Ξανασυστηθήκαμε. Μέχρι τότε δε γνωριζόμασταν καθόλου, ήμασταν δυο ξένοι.

Τα δυο πρώτα χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Κάποια στιγμή με έπιασε και μου είπε, “Κοίτα να δεις, εγώ είμαι ένας άνθρωπος με πολλά ελαττώματα. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου. Προσπαθώ να σε κάνω να μου μοιάσεις. Είναι τεράστιο λάθος. Σε αφήνω ελεύθερο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα άλλαξαν προς το καλύτερο» αναφέρει στη συνέντευξή του ο Γιάννης Βαρδής.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial