Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Λιανός με την έντονη κριτική που ασκούν πολλές εκπομπές στο Survivor All Star προσπαθώντας να αποδομήσουν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μια εκτενή αναφορά στο θέμα καθιστώντας σαφές πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διαβάλλει άλλο τους συνεργάτες του κάνοντας μάλιστα και λόγω για ανθρωποφαγία.

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάποιες διευκρινήσεις γιατί βλέπω τον τελευταίο καιρό μια συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης του παιχνιδιού από αρκετές εκπομπές παρουσιάζοντας κάποια στοιχεία λανθασμένα. Το ένα έχει να κάνει με τις αποβολές των παικτών. Αυτό που παρακολουθείται και συμβαίνει είναι μια συμφωνία των παικτών με τον Ατζούν. Τους είπε ότι δυο βασικοί κανόνες που έχουμε και δε θέλουμε να παραβιαστούν είναι, η μαζική κλεψιά και η επικοινωνία.

Ήμουν εκεί παρών γι’ αυτό τα λέω αυτά και ζήτησα την άδεια του Ατζούν για να το πω αυτό το πράγμα. Η τιμωρία των παικτών, ήταν απόφαση των παικτών. Συγκεκριμένα, ο Ατζούν τους ρώτησε ποια θα ήθελαν να είναι η τιμωρία αν πιαστεί κάποιος να κάνει αυτό και αυτό το πράγμα και όλοι ομόφωνα είπαν την αποβολή. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άτομα που είναι έξω.

Αν ήταν έναν κανονικό Survivor και όχι το All Star, θα ήμασταν υπέρ της τιμωρίας. Η αποβολή, είναι απόφαση των παικτών. Δεύτερο θέμα, επειδή κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα social media που δείχνει παίκτες του 2021 να τρώνε κάτω από μια τέντα, πρέπει να πω ότι, είμαστε υποχρεωμένοι σαν παραγωγή, επειδή δε τους γυρίσαμε στις καλύβες τους για να μαγειρέψουν, να τους προσφέρουμε και υδατάνθρακα και πρωτείνη. Είδα σε μια εκπομπή που το μετέφρασαν όπως ήθελαν και αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε,

«Νιώθω θιγμένος. Όχι για μένα προσωπικά, εμένα αν θέλετε κράξτε με, αλλά τους συνεργάτες μου, δεν επιτρέπω να τους κράξει κανένας χωρίς στοιχεία. Μπαίνω μπροστά αυτή τη στιγμή για τους συνεργάτες μου και λέω, “το νου σας, μην κατηγορείται ανθρώπους χωρίς στοιχεία”… Μην είστε χαιρέκακοι γιατί, μιλάτε για ανθρωποφαγία μέσα στο Survivor αλλά η ανθρωποφαγία είναι εκεί έξω. Κάποιες άλλες εκπομπές έχουν στείλει ακόμα και δικό τους ρεπόρτερ εδώ να κάνει ρεπορτάζ και πιάστηκε μετά από δυο μήνες ο άνθρωπος να παίρνει λεφτά από παίκτες».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial