Μια απρόβλεπτη πρόταση γάμου στην παραλία, δύο χρόνια αρραβώνα και ένα ταξίδι στην Ασία τελικά δεν είχαν… happy end. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από εννέα μήνες γάμου.

Ο γνωστός tatoo artist και παρουσιαστής και η όμορφη ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσινόπουλο. 

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία που επιτέλους κατάφερε μετά από δύο χρόνια… αρραβώνα να παντρευτεί. 

Μήνα του μέλιτος αποφάσισαν να κάνουν… μέσα από το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star «Asia Express» όπου πήγαν και διαγωνίστηκαν ως ζευγάρι. 

Βέβαια, στο Asia Express δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ξεσπούσαν σε καβγάδες. Λίγο η ταλαιπωρία, λίγο το ότι ήταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί το ζευγάρι συχνά τσακωνόταν μπροστά στις κάμερες.

«Για ποιο λόγο τώρα να παίξω, ρε φίλε, το παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν με γουστάρει; Ότι κι αν λέω, ότι κι αν κάνω! Δεν το γουστάρεις, ρε φίλε, στραβώνεις με τα πάντα! Δεν πρόκειται να μου πεις μπράβο, ρε φίλε, για κάτι! Ποτέ, ποτέ, ποτέ και είσαι από το πρωί έτσι Κρίστη μου» είχε πει έξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης στη σύζυγό του.

Asia Express: Ξέσπασαν σε καβγά ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια «Θέλεις να σταματήσουμε;»

Το love story του πρώην ζευγαριού

Ο Γιώργος Μαυρίδης μετά από δεκάδες ταξίδια και ξεχωριστές εμπειρίες νόμιζε πως βρήκε στο πρόσωπο της Κρίστης Καθάργια το λιμάνι του και μια ιδανική σύντροφο να περάσει το υπόλοιπο της ζωή του.

Πριν τρία χρόνια περίπου, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist πήρε την απόφαση να ζητήσει από τη σύντροφό του να τον παντρευτεί. Μπορεί να διατηρούσαν σχέση μόλις λίγους μήνες, ωστόσο ο Γιώργος Μαυρίδης είχε καταλάβει από νωρίς ότι η Κρίστη Καθάργια είναι η γυναίκα της ζωής του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, με την εντυπωσιακή ψυχολόγο να έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση της. Ο Γιώργος Μαυρίδης με το που γνώρισε τον μικρό ταίριαξε κατευθείαν μαζί του και πλέον είναι ο κολλητός του!

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών. Θεωρώ ότι μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Μπορεί στις αρχές να κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όσο ο καιρός περνούσε όλο και περισσότερο άρχισαν και οι δύο να δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media.

«Η συγκατοίκηση, η συντροφικότητα και όλα αυτά ήρθαν στην πορεία της ζωής μου, όπου και μου το έβγαλε ο άνθρωπός μου και έτσι προχώρησα στην πρόταση. Όταν της έκανα την πρόταση γάμου νόμιζε πως η κάμερα έγραφε για τα γυρίσματα της εκπομπής, καλά πήγε όμως. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια» είχε αποκαλύψει ο παρουσιαστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου, η σύζυγός μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί. Κάνω ό,τι κάνω για να είναι ευτυχισμένος ο άλλος. Έτσι λειτουργώ. Και την πρόταση γάμου κι όλα αυτά που έκανα τα έκανα για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου, να είναι όπως το ονειρεύεται!» είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή Tik Talk.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μοιραστεί καρέ καρέ τη στιγμή της απρόβλεπτης πρότασης γάμου που είχε κάνει στην Κρίστη Καθάργια στην παραλία.

Δες το βίντεο:

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ερωτεύτηκαν με θυελλώδη τρόπο, ενώ μαζί έζησαν τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής τους μέσα από το ταξίδι τους στην Ασία. Ωστόσο για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial