Γιώργος Θεοφάνους για Δέσποινα Βανδή: «Για κάποιο λόγο αποφάσισε να δουλέψει με τις Μέλισσες και να κλείσει τον κύκλο»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στο «Πρωινό μας» και στον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν για την ολοκλήρωση της εκπομπής του στο Open και τη διακοπή της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε αρχικά: «Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής, δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου. Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κανάλι. Και στο Μαύρο Ρόδο που γράφω τραγούδια είναι στο Mega. Τι σημαίνει αυτό; Μουσικός είμαι. Δεν κάνω τηλεόραση από επάγγελμα, για το κέφι μου το κάνω».

Σε ερώτηση για τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία είχαν ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσουν έναν ολοκληρωμένο δίσκο, ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε:

«Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial