Η Πένυ Αγοραστού ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε σε εκπομπή στο Alter σε αντιδιαστολή με το πως λειτουργούν σήμερα οι εκπομπές. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άδραξε την ευκαιρία να αναφέρει το πόσο έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα κι ότι έχει τύχει να τον πάρουν τηλέφωνο και να του ζητήσουν συγγνώμη για όσα έχουν πει για τον ίδιο στον τηλεοπτικό αέρα.

«Έκανα κι εγώ πρωινό και θυμάμαι ότι είχαμε πάνελ. Τον Γιάννη Πουλόπουλο κι άλλα παιδιά. Ουσιαστικά είχα τους παρουσιαστές σαν ομάδα. Βγαίναμε μία φωτογραφία όλοι μαζί γιατί τότε ήταν προσωποκεντρικά τα πρωινά. Η Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα Κορομηλά. Αλήθεια δεν θυμάμαι να είπα ποτέ στην ομάδα ότι εσύ θα κάνεις τον κακό, εσύ τον καλό, εσύ αυτόν που θα στραβώνει, εσύ αυτόν που θα φωνάζει» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μαθαίνω τα τελευταία χρόνια κι όχι τώρα -έχει συμβεί να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πούνε «Γρηγόρη να σου πω κάτι, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη κι αυτά που είπα δεν τα είπα επειδή τα ήθελα, αλλά μου είπανε ότι εσύ θα πεις αυτά»- και λέω τι γίνεται; Κι αν εσύ δεν θέλεις να πεις αυτά που σε έβαλαν να πεις για εμένα;» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial