Οι εξελίξεις για την Άννα και τον Νικόλα έρχονται παράλληλα και τους φέρνουν πολλές περιπέτειες στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Η αστυνομική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» προβάλεται με διπό επεισόδιο σήμερα (24/4) από την ΕΡΤ1 στις 22:00 με πολλές εξελίξεις και τη δολοφονία του Λευτέρη να παραμένει υπό διερεύνηση.

Έτσι ο Ίσσαρης αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση της δολοφονίας, κρατώντας την Άννα μακριά από την έρευνα. Η Άννα όμως, χάνοντας τον έλεγχό της, κατηγορεί ευθέως τον Λημνιό και υποπτεύεται ακόμη και τον Μηνά, ο οποίος δείχνει μεταμέλεια και της ζητάει συγγνώμη για όλα.

Ο Νικόλας από τη μεριά του ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου. Μια απρόσμενη εξέλιξη θα κάνει την επιθυμία του για εκδίκηση να επιστρέψει και η συνέχεια θα είναι ανατρεπτική στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Παράλληλα η αστυνομία εντοπίζει τον πρώην άντρα της Άννας. Ο Ίσσαρης αναλαμβάνει προσωπικά την έρευνα και προσπαθεί να την προστατέψει κρατώντας την μακριά. Η Μπετίνα χάνει τον έλεγχο και επιτίθεται στον άνθρωπο που απείλησε την κόρη της.

Ενώ ο Νικόλας δέχεται τη συγγνώμη του συναδέλφου που του δημιούργησε πρόβλημα. Συγχρόνως, προσπαθεί να πείσει τη Βικτόρια ότι δεν κινδυνεύουν. Μαθαίνοντας ότι η Μπετίνα έμπλεξε με την αστυνομία, ο Νικόλας αποφασίζει να δώσει μια εξήγηση για πολλά μυστικά που έκρυβε μέχρι τώρα. Η Βικτόρια ετοιμάζει την μετακόμιση που θα κάνουν με τον Στάθη για να μείνουν στο σπίτι του Νικόλα. Γιατί πιέζει ο Λημνιός την Βικτόρια; Ποιο ψέμα θα πει ο Νικόλας στην αστυνομία; Ποιο γεγονός θα αναστατώσει την ανάκριση του Μηνά;

Μία μία οι υποθέσεις αρχίζουν να κλείνουν για τον Ίσσαρη. Έχοντας προς το παρόν βρει τον άνθρωπο που σκότωσε τον ένα ληστή και τον δολοφόνο του Χριστόφορου. Τώρα πια μένουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται με το κύκλωμα τοκογλύφων, και κυρίως η έρευνα για τον πρώην άντρα της Άννας.

Επόσης ο Κάσδαγλης συζητάει με τον καθηγητή ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε δει τον ανθυπαστυνόμο, που βγαίνει με τη Σοφία, να μπαίνει στο σχολείο, εκτός ωραρίου. Ο Κάσδαγλης αποκλείει οποιαδήποτε τέτοια υπερβολή και του ζητάει να προσέχει την ήδη προκλητική συμπεριφορά του.

Έρχεται η ώρα που ο Νικόλας ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου. Η Άννα κατηγορεί ευθέως τον Λημνιό για την υπόθεση του πρώην συζύγου της. Έχει αρχίσει και χάνει τον έλεγχο με την επιθετικότητά της. Υποπτεύεται ότι ακόμα και ο Μηνάς, ο οποίος έχει καταδικαστεί, εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση. Ο Μηνάς, όμως, έχει αρχίσει και δείχνει τη μεταμέλειά του, ζητώντας από την Άννα συγγνώμη για όλα. Ο Πέτρος προσπαθεί να απομακρύνει την Άννα από το νοσοκομείο. Τι θα αλλάξει γνώμη στον Νικόλα και θα πυροδοτήσει τα εκδικητικά του σχέδια; Ποια απίστευτη ανατροπή περιμένει πάλι την αστυνομία και τον Ίσσαρη;

Δείτε το τρέιλερ της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι»:

Πηγή: ieidiseis.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial