Με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, με τίτλο «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, ασχολήθηκε η «Super Κατερίνα», το πρωί της Τρίτης 28/2,.

Αρχικά προβλήθηκε ένα βίντεο, το οποίο είχε τίτλο «Αλλαγές στη Μαρία Μπακοδήμου: Τι συμβαίνει με την εκπομπή της; Μειώνεται κατά μία ώρα ή αναβάλλεται λόγω των εκλογών;» και στη συνέχεια οι συνεργάτες της παρουσιάστριας του Alpha σχολίασαν την ατάκα-καρφί της προς τους Αταίριαστους.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί, επισημαίνοντας: «Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Γενικώς, αδιαφορώ να ασχοληθώ με εκπομπές που βλέπω ότι έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπό μου και που παρουσιάζουν στον αέρα ψευδή ρεπορτάζ. Θα μπορούσαν κάποιοι να πάρουν ένα τηλέφωνο να δουν τι έχει συμβεί. Γενικότερα.

Και όταν μία ομάδα, γενικότερα, περνάει λίγο δύσκολα, το να τη χτυπάς περισσότερο, είναι ανήθικο κατ’ εμέ. Και προφανώς αυτά που είπε η συνάδελφος, η Νάνσυ δεν ισχύουν με τον τρόπο που τα είπε. Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί βλέπω κάτι εμμονικό προς το πρόσωπό μου και αδιαφορώ».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial