Κάτια Δανδουλάκη: «Ήταν παταγωδώς εμπορική αποτυχία – Εκεί δεν αυτοκτονείς, έπρεπε να συνεχίσουμε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε την Δευτέρα 20/2 η Κάτια Δανδουλάκη

Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, μεταξύ άλλων, μίλησε στον αέρα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μεγάλες επαγγελματικές αποτυχίες που γνώρισε στο σανίδι αλλά και το πώς τις διαχειρίστηκε.

«Έμαθα να την περιμένω την αποτυχία και να μη με σοκάρει. Απλώς με κουράζει, αυτό είναι. Στο θέατρο έχω κάνει έργα που ήταν εξαιρετικές καλλιτεχνικές επιτυχίες και παταγωδώς αποτυχία εμπορική, όπως ήταν το Παιχνίδι των Θεών, που ήταν μία ενδιαφέρουσα παράσταση με τον Στάθη Λιβαθηνό και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο. Εκεί δεν αυτοκτονείς», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Έπρεπε να συνεχίσουμε ως το τέλος της σεζόν. Δεν ήταν όπως τώρα που αλλάζουν εύκολα οι παραστάσεις. Παίζαμε με 5, 8, 10, 12 θεατές και ήταν εξαιρετικά καλή στιγμή μου καλλιτεχνικά. Έλεγα κάποια στιγμή: δεν γίνεται να είναι 3 να μην παίξουμε;», αποκάλυψε με χιούμορ η Κάτια Δανδουλάκη.

«Η άλλη μεγάλη αποτυχία ήταν ένα έργο της Ρεζά και θυμάμαι ήμασταν πολύ καλοί ηθοποιοί. Ήμασταν με τον Γιάννη Φέρτη, την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον Γιάννη Βούρο, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, κι όμως κάναμε αποτυχία. Αν είναι δυνατόν! Μια χαρά παίζεις με 5 άτομα, είναι σαν να τους το λες στο αυτί. Μυστικό», εξομολογήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Θυμάμαι κι άλλες χοντρές αποτυχίες στο παρελθόν. Αυτές ξεκίνησαν μετά το 2000. Πριν ήταν πολύ πιο σταθερά τα πράγματα. Τα τελευταία 10 χρόνια βλέπω ότι η ζωή είναι τελείως διαφορετική. Δεν ήταν σαν να έγινε κάτι και άλλαξε ξαφνικά η ζωή μας; Μέσα σε μια μέρα ένιωσα την αλλαγή από το Α στο Ω, από το άσπρο στο μαύρο», κατέληξε στη συνέχεια η Κάτια Δανδουλάκη.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial