Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου με το δημοσίευμα περιοδικού για τη νέα ζωή της χήρα του Γιώργου Τράγκα το οποίο αναπαρήγαγε γνωστή εφημερίδα.

«Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαρία Καρρά ζει στο Μαϊάμι, έχει νέο σύντροφο, περνάει πάρα πολύ ωραία και είναι ερωτευμένη ξανά», ανέφερε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής, Ξενοφώντας Σκιντζής.

Η Κατερίνα Καινούργιου «εξερράγη» μόλις άκουσε το όνομα του περιοδικού: «Συγγνώμη εγώ στο “Χάι”, κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο… 

Όπως και γράφουν για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σεβαστό Κατερίνα, εννοείται πως δεν θα ξαναγίνει αυτό», απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής της, με την παρουσιάστρια να επιμένει πως το θέμα δεν έχει καμία υπόσταση.

Στη συνέχεια, καλωσορίζοντας τον δικηγόρο της Μαρίας Καρρά, κ. Θεόδωρος Μαντάς η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σας λέω εγώ ότι δεν ισχύει. Το γείωσα από μόνη μου το θέμα γιατί για να γράφεται στο “Χάι” δεν θα ισχύει σίγουρα. Γράφουν τέρατα κάθε εβδομάδα».

«Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial