Σαν βόμβα έσκασε πριν μερικούς μήνες πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους παρότι έδειχναν να είναι αρκετά ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

Όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιό τους. Η πρώτη που αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της είναι η Κρίστη Καθάργια η οποία μίλησε στην εκπομπή “Breakfast @Star” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου τόσο για το χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη όσο και για το πως είναι να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί.

«Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει, είναι ο ερχομός του Άκη, του γιου μου, στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται αυτό. Αλλάζει όλη σου η ζωή προς το καλό αυτόματα. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα, μπαίνουν προτεραιότητες στη ζωή σου αυτόματα» είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια για τον ερχομό του γιου της στη ζωή της.

«Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δε μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο» πρόσθεσε.

Σχετικά με το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη, η Κρίστη Καθάργια ανέφερε, «Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο».

«Με έχουν απατήσει. Μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δε τη συγχώρησα ποτέ. Έχω μετανιώσει για αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου. Το χειρότερο ελλάττωμά μου σύμφωνα με τους πρώην συντρόφους μου είναι ότι είμαι εγωίστρια αλλά εγώ δε νιώθω έτσι» δήλωσε σε άλλο σημείο.

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να δημιουργήσει σύντομα μια επόμενη σχέση, η Κρίστη Καθάργια είπε, «Δε βρίσκομαι καθόλου στη φάση του να βγω με κάποιον. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Δε θα το σκεφτώ καν. Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό που μου συνέβη και θεωρώ ότι έχω ακόμη δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό. Σε αυτή τη φάση δε μπορώ».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial