Με μια μοναδική αναφορά από τα Φιλαράκια, μια φωτογραφία και συγκινητικά λόγια, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ρος αποχαιρετά κι εκείνος τον Μάθιου Πέρι.

Με μια από τις πιο μοναδικές τους στιγμές στα Φιλαράκια, ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Σουίμερ επέλεξε μια μοναδική φωτογραφία του Ρος με τον Τσάντλερ, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: “Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό σου συγχρονισμό και την ερμηνεία σου. Μπορούσες να πάρεις μια ευθεία γραμμή διαλόγου και να τη λυγίσεις κατά βούληση, με αποτέλεσμα να προκύψει κάτι τόσο εντελώς πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που ακόμα εκπλήσσει.

Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος και την μοιράστηκες μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να θλίβομαι ταυτόχρονα. Σε φαντάζομαι κάπου εκεί πάνω, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω σου…

“Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα σύννεφα;”

Μετά από αρκετές ημέρες σιωπής, ο καθένας ξεχωριστά επέλεξε να αποχαιρετήσει προσωπικά τον Μάθιου Πέρι. Την αρχή έκανε ο Ματ λε Μπλανκ, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα και φωτογραφίες των δύο κολλητών.

Επόμενη η Κόρτνει Κοξ, η Μόνικα, η μοναδική αγάπη του Τσάντλερ, όπου έκανε και μια αποκάλυψη για μια κοινή σκηνή τους.

Τη θλίψη της για τον χαμό του Μάθιου Πέρι εξέφρασε και η Τζένιφερ Άνιστον σε ανάρτησή της.

Πηγή: news247.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial