Η Ελισάβετ καταφεύγει για άλλη μια φορά στον παιδικό της φίλο για παρηγοριά στο νέο επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου».

Για μια ακόμα φορά η Ελισάβετ έχει βρει καταφύγιο στο μοναστήρι στα προηγούμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου». Παρά τις αντιρρήσεις της Κασσιανής η οποία δεν τη θέλει μέσα στα πόδια της, η νεαρή κοπέλα πετυχαίνει να πάρει την έγκριση του Μητροπολίτη για την παραμονή της. Φωλιάζει στο κελί της με τα σύνεργα της αγιογραφίας, ελπίζοντας ότι θα βρει την ηρεμία που αναζητά.

Ο Γεράσιμος όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Βλέπει την αγαπημένη του να απομακρύνεται από τον Πέτρο και αυτό τον γεμίζει ανακούφιση. Την επισκέπτεται καθημερινά – η δουλειά του στο μοναστήρι του επιτρέπει να μπαινοβγαίνει ελεύθερα- και η σχέση τους μοιάζει να διαμορφώνεται στο πρότυπο που ίσχυε από τότε που ήταν παιδιά, πριν μπει ανάμεσά τους ο Καστρινός.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος, απαρηγόρητος, έχει ακουμπήσει πάνω στον Λευτέρη κι ελπίζει σε ένα θαύμα. Ότι θα συμβεί κάτι και η Ελισάβετ θα δεχτεί να τον δει και να τον ακούσει.

Ο Λευτέρης, ο οποίος θα έκανε τα πάντα για να δει την κόρη του να πετάει οριστικά τα ράσα, είναι απαισιόδοξος. Ξέρει ότι η Ελισάβετ δύσκολα θα αλλάξει γνώμη και κατανοεί τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην ψυχή και στο μυαλό της κόρης του από την εποχή του θανάτου της μητέρας της.

Τελικά, τη «λύση» θα δώσει ένα απρόβλεπτο γεγονός που θα φέρει τους πάντες κοντά.

Δείτε σκηνές από το νέο επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου» της Πέμπτης 27 Απριλίου:

Πηγή: ieidiseis.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial