Ναταλία Γερμανού: Η ανανέωση συμβολαίου στον Alpha, η Μαρία Μπακοδήμου και η συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνέντευξη στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Μπαρτσώκα παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha, την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και το σκηνικό ανάμεσα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νίκο Μουτσινά.

«Έγινε η ανανέωση και – πρώτα ο Θεός – θα είμαστε στον Alpha για άλλα δύο χρόνια. Η ωραία παρέα δεν αλλάζει, δεν την πειράζεις. Οπότε, όσο περνάει από το δικό μου χέρι, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα. Τα παιδιά όμως μιλάνε μόνα τους με το κανάλι, εκείνοι κάνουν τις συμφωνίες τους», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Υπάρχει περίπτωση να κάνω και κάτι ακόμη εκτός από το Καλύτερα, αλλά δεν είναι κάτι χειροπιαστό που να μπορώ να το ανακοινώσω».

Σε ερώτηση για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, με την οποία βρέθηκαν απέναντι στο α’ μισό της φετινής σεζόν, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Η Μαρία εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ως παρουσιάστρια. Την ημέρα που αρρώστησα είδα την εκπομπή της και μου άρεσε. Δεν θα κρίνω εγώ την απόφαση ενός σταθμού να αλλάξει ώρα προβολής σε μία εκπομπή, εμένα μου αρέσει».

Σχετικά με την πολυσυζητημένη συνέντευξή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Είχα πάρα πολύ άγχος, γιατί ήταν επιλογή του αυτή η επίσκεψη. Ο ίδιος ήταν πολύ χαλαρός και γρήγορα με παρέσυρε κι εμένα σε πιο χαλαρούς… παλμούς».

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την «πικρία» ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά, η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της γενικότερο μήνυμα προς την ελληνική τηλεόραση.

«Πάντα απορούσα γιατί πρέπει όλοι μας να σχολιάζουμε πράγματα που αφορούν άλλους ανθρώπους. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης και πιστεύω ότι όλοι μας θα κάνουμε καλύτερη τηλεόραση αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν μας αφορούν», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial