Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την έντονη επιθυμία να αποκτήσει δικά του παιδιά και τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα για την πραγματοποίηση της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά με ενδιαφέρουν, όχι η οικογένεια ούτε το mainstream με σύντροφο ούτε και το να παντρευτώ. Το ζητούμενο μου είναι τα παιδιά και προφανώς, επειδή προέρχομαι μια οικογένεια που ήταν ό,τι να ΄ναι, ό,τι να ‘ναι πάω και γω να φτιάξω και μου φαίνεται κανονικό. Θα ήθελα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι για παιδιά, δεν ξέρω αν θα μου συμβούν τα παιδιά. Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες και δεν έχουν φτάσει όπως μου αφηγήθηκαν. Κάθε φορά κάτι κομπλάρει, λίγο το παρακολουθώ και σκέφτομαι «βρε φίλε, μήπως σου το λέει απ’ έξω απ’ έξω, άστο ρε αγαπούλα μου και ηρέμησε». Το διεκδικώ απλά που σταματάμε; Σε ποια προσπάθεια σταματάμε; Εκεί είναι τώρα το ερωτηματικό μου».

«Το να κάνω παιδιά απλώνεται πολύ. Με τη δουλειά, πόσες ώρες, αν θέλω αγοράσω ένα σπίτι, τι σπίτι θα πάρω, να είναι για εργένη ή οικογένεια, που να είναι και τα χρήματα στην άκρη. Που θα σταματήσεις όμως για να πεις, «να ζήσω και λίγο τελικά»; Αν δεν είναι να μου συμβεί, να μη ζήσω; Αυτή είναι η σκέψη μου».

«Με την Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψα ένα σύμφωνο συμβίωσης. Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το δικό μου παιδί και δυστυχώς, από το δημαρχείο που καταθέσαμε, είδαν τα ονόματα και παντού υπάρχουν οι γνωστοί των γνωστών. Το έδωσαν στη δημοσιότητα και δεν βοήθησε καθόλου στην υπόθεση, όπως καταλαβαίνουμε, αλλιώς θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα δίπλα μου. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Νίκος Μουτσινάς στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1.

Δείτε τα σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial