Ο Νίνο αφηγείται την περιπέτεια που έζησε το 2007

«Είχα περάσει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου» είπε ο Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του που έγινε σύμφωνα με τον ίδιο το 2007.

«Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Με είχαν γαζώσει με ένα καλάσνικοφ. Απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου κατά λάθος. Μου έλεγαν ότι έγινε λάθος αλλά εγώ το έζησα», είπε ο Νίνο μιλώντας στο Mega.

«Το σκέφτομαι που το σκέφτομαι, δεν θέλω να το λέω. Τον φόβο τον αντιμετωπίζω» είπε ο Νίνο όταν ρωτήθηκε να μιλήσει για το περιστατικό με το καλάσνικοφ.

«Σα να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου» πρόσθεσε ο Νίνο και συνέχισε λέγοντας πως «Το 2007 έγινε αυτό. Το 2008 ήμουν σε μία πολύ πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα. Πάλευα. Γιατί δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν μνήμες από τη δημοσιότητα, ό,τι έγινε. Τότε άρχισα να ζω πραγματικά».

»Και εκείνη την περίοδο άρχισα να διαβάζω τη Βίβλο, την Καινή διαθήκη καθημερινά. Τη διάβασα 2,3 φορές. Άρχισα να διαβάζω για τα όνειρα» συνέχισε ο Νίνο.

»Και εκείνη την περίοδο ξαναβρεθήκαμε (με τον Ηλία Ψινάκη). Το 2008. Και γυρνώντας εγώ από το μαγαζί 5- 5:30 το πρωί με πήρε τηλέφωνο  ο Ηλίας μου λέει πού είσαι; Πάω στο σπίτι πού να ‘μαι 5.30 το πρωί; Μου λέει έλα από το σπίτι και πήγα εκεί και έφυγα μετά από 3 μήνες. Ο Ηλίας (Ψινάκης) είχε φύγει είχε πάει Σαν Φρανσίσκο και εγώ με μία παρέα έμεινα εκεί.  Ανάμεσα στην παρέα ήταν η Ρούλα Κορομηλά που είχε έρθει για καφέ και έμεινε 6 μήνες.

«Εκεί γνώρισα και τον Βασίλη Καρρά, τον γιο του Κώστα Καρρά, τον κουμπάρο μου που με πάντρεψε» είπε μεταξύ άλλων ο Νίνο.

Πηγή: lifo.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial