Μέσα από ένα βίντεο στο youtube ο Πάνος Μουζουράκης, λίγο πριν τον γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη, στέλνει μήνυμα στους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή

Ο γνωστός τραγουδιστής στην προσπάθειά του να κρατήσει μακριά από τα media τον γάμο, περνά τα μηνύματά του με έντονες ατάκες, τις οποίες σχολίασε η παρέα του Happy Day.

«Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Και show what; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood  να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό.

Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Ο ρόλος μας είναι να πάμε να καλύψουμε τη χαρά του άλλου. Αν ο άλλος σου λέει ότι είσαι ανεπιθύμητος  ξεδιάντροπος και έχεις τον στόλο σου».

Με αφορμή την ατάκα του Πάνου Μοζουράκη ότι σκέφτηκε τον πατέρα Αντώνιο για κουμπάρο του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε: «Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης και έχει το δικαίωμα. Κι εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο, δεν είχα φανταστεί και δεν είχα σκεφτεί και δεν είχα καταλάβει τίποτα απ’ όλα αυτά που του  καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου…

Δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα γι’ αυτόν  αλλά είπα μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει, εγώ είπα δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο», κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial