Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Παύλος Χαίκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και ο ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάλυση.

Ο Παύλος Χαίκάλης δεν επηρεάστηκε από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και επέστρεψε για να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε ξεκάθαρο πως ασχολείται με τον χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς να τοποθετείται με κανένα προσωπικό σχόλιο, γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς, όπου εμπλέκεται το όνομα της πολιτικού.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube, ο ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την Έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού.

Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε, μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».

Πηγή: newsique.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial