Η σειρά «Σασμός» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι συγκλονιστικές. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο σήμερα Τετάρτη (12/07) στις 21:00 στον Alpha.

Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα συνεχίζεται. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη (12/07) στις 21:00 η Αργυρώ ετοιμάζεται για τη μετακόμιση στο σπίτι της Καλλιόπης, η οποία βασανίζεται από έναν εφιάλτη από το παρελθόν της.

Η Ντίνα πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Βαγγέλη, ο οποίος αποφασίζει να αποδείξει την πίστη του στον Ευθύμη, εξοντώνοντας τον Γαλετάκη. Ο Σταύρος ανησυχεί για τον αδερφό του, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον βοηθήσει.

Ο Μαθιός παίρνει τη μεγάλη απόφαση, και ζητά από τον Παύλο να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον Σασμό. Στο μεταξύ η Θοδώρα ζητά από τον Παπά να τους παντρέψει τον άλλο μήνα, ενώ η Αιμιλία ανακοινώνει στον Παύλο ότι ο Ευθύμης πυροβόλησε τελικά τον Αντώνη.

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (12/7)

Πηγή: reader.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial