Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Επίλογος» στο Ert News. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, ο οποίος πάντα εκφράζει με ειλικρίνεια τις απόψεις του, μίλησε για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

«Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν ανέδειξε τίποτα άλλο από την παθογένεια και την ανικανότητα της ελληνικής Πολιτείας τα τελευταία 23 χρόνια. Το έγκλημα αυτό είναι συλλογικής ευθύνης. Όχι μόνο της πολιτικής εξουσίας. Είναι ένα δυστύχημα με νεκρούς και το μόνο χειρότερο είναι να έχεις νέους νεκρούς. Αυτά τα παιδιά πλήρωσαν τις παθογένειες του κράτους.

Είναι μία στιγμή που πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Όποιος χρησιμοποίησε γνωστό για να σβήσει κλήση, για να βάλει το παιδί του κάπου καλά στον στρατό έχει ευθύνη. Οι δημοσιογραφικές εκπομπές που ανέδειξαν το θέμα – και τους ευχαριστούμε – έχουν ευθύνη γιατί το 1/10 να αφιέρωναν στα πράγματα που δεν γίνονται σωστά για την ασφάλειά μας σε σχέση με τον χρόνο που αφιερώνουν στους παίκτες των reality ή σε άλλα πράγματα που δεν έχουν αξία κάτι θα είχε φτιάξει» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial