Την παρουσία του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή «Έλεος» σχολίασαν στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να τοποθετούνται ανοιχτά.

Ο Γιώργος Καράβας δήλωσε στην εκπομπή του Mega, μετά από σχετική ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη σχετικά με το αν είναι έτοιμος να ηγηθεί: «Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε αρχικά: «Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και σαν συμπεριφορά μου ήταν και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Είχε τύχει και τον είχα φιλοξενήσει κι εδώ. Με τον τρόπο που μίλησε, λίγο με αιφνιδίασε γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε επίσης: «Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι 3 χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω ευχαριστώ είναι ο εαυτός μου. Εμένα για τον Γιώργο που ξέρω και εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλότσησε» και κατέληξε:

«Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει και εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μία υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και σε δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά πιο χαμηλά».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial