Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για το Happy Day αλλά και τις υποτιθέμενες «κόντρες» της με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν είμαι αγνώμων και αχάριστη, έχω τα παιδάκια μου, την υγεία μου, τον άντρα μου, τη δουλειά μου. Πολλές φορές είναι τόσο καταιγιστική η καθημερινότητα και η ρουτίνα που δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις στιγμές» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν υπάρχει μια άποψη δυνατή στην εκπομπή, θα πρέπει να υπάρχει και η άλλη άποψη. Η χρονιά ήταν πολύ επιτυχημένη και γενναιόδωρη για εμάς, αλλά δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Αυτό που ευνόησε το Happy Day είναι που έμεινε ενωμένο και δυνατό και μια γνωστή συνταγή μέσα σε πολλές αλλαγές. Είχα αρκετές προτάσεις πέρσι. Ένιωσα πολύ όμορφα γιατί ήταν και μια επιβεβαίωση. Κατά καιρούς μού έχει προτείνει ο σταθμός να κάνω και κάτι άλλο παράλληλα» τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχω κανένα πρόβλημα επί προσωπικού. Αυτό που δημιούργησε ίσως κάποια ερωτηματικά στην αρχή ήταν οι ώρες, όπου ένα κομμάτι της εκπομπής της συνέπεσε στην ώρα που ήμουν. Το συζητήσαμε με το κανάλι και υπήρξε χρυσή τομή. Όλα καλά. Και με την Ελεονώρα Μελέτη κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μια ένταση για το αν μοιάζουν οι σκαλέτες ή όχι, της εξήγησα ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και ότι είναι μια από τις πιο έμπειρες παρουσιάστριες της γενιάς της» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial