Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια του Happy Day. Η τραγωδία των Τεμπών και όλες οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας με τις μαρτυρίες και την αναζήτηση των αγνοουμένων έχουν δημιουργήσει ένα βάρος σε όλο το Πανελλήνιο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της: «Χθες το πρωί, όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή, είπαμε ότι αυτή η τραγωδία που δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθεί και σε τι βαθμό, μας έφερε στο προσκήνιο και όλο το πένθος και τον πόνο που έχουμε βιώσει με τα δυστυχήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν στην κοιλάδα των Τεμπών. Όπως εύστοχα και γλαφυρά αποκάλεσαν κάποιοι “στην κοιλάδα των νεκρών”.

Συγγνώμη χάνω τα λόγια μου κι εγώ. Είμαι πολύ συγκινημένη και με μεγάλο βάρος στη ψυχή μου γιατί μπορεί να καλύπτουμε δημοσιογραφικά όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά είμαστε άνθρωποι, έχουμε παιδιά, έχουμε μπει στο τρένο…»

«Νιώθουμε αυτές τις οικογένειες και ξέρουμε ότι εμείς σε 2-3 μέρες, κάπως να συνθηκολογήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας με τον όποιον τρόπο. Γι’ αυτές τις οικογένειες όμως πρέπει να κατανοήσουμε ότι αλλάζει η ζωή από εδώ και πέρα. Καλούνται να συνεχίσουν χωρίς τα παιδιά τους, χωρίς τους ανθρώπους τους» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγη: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial