Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor κι οι παίκτες αντιδρούν όλο και περισσότερο για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την στιγμή που η κόντρα της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Σπύρο Μαρτίκα δεν λέει να κοπάσει, άλλος ένας παίκτης νιώθει έξω από τα νερά του λόγω του ότι νιώθει πίεση από τους συμπαίκτες του, που συνεχώς τον υποβάλουν στην διαδικασία των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασηνακόπουλο, που στο χθεσινό επεισόδιο και μετά την ήττα της ομάδας του, δυσανασχέτησε που για ακόμα μία φορά βρέθηκε στον τάκο και κινδυνεύει να αποχωρήσει από το Survivor. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν και την τελευταία στιγμή κατάφεραν να τον πείσουν για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor, με τους Μαχητές να καλούνται να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Ωστόσο αυτό δε κατέστη εφικτό κι η ομάδα γεύτηκε για δεύτερη φορά το πικρό ποτήρι της ήττας. Η διαδικασία της ψηφοφορίας έφερε καραμπόλες κι ισοψηφίες και τελικά στον τάκο δεν βρέθηκαν δύο παίκτες, όπως αναμενόταν, αλλά τρεις κι αυτοί ήταν η Τζο Μαριδάκη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν συγκεκριμένα ονόματα, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου κι έχω πάει κουβά.» Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε από την μεριά του: «Η αλήθεια είναι ότι είχα βγάλει τελείως εκτός τον Παναγιώτη γιατί έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά… Περίμενα την Τζο και βάσει των χθεσινών ψήφων περίμενα ότι θα είναι δεύτερος ο Κωνσταντίνος. Κι εγώ κουβάς

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial