Ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες ψήφους για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Με την υποψηφιότητα των δύο τελευταίων ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στους παίκτες του Survivor. Ο Νίκος Μπάρτζης έχει απομονωθεί από τους υπόλοιπους και ψηφίστηκε λόγω της συμπεριφοράς του και των προσβολών που έχει πει κατά καιρούς για συμπαίκτες του.

Από την άλλη κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς κάνει παρέα με τον Μπάρτζη και δεν θέλει να συμβαδίσει με τις κινήσεις των υπολοίπων στο παιχνίδι. Μάλιστα χθες αποκάλυψε όσα του ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Νίκο Μπάρτζη: «Αυτό που με τρέλανε είναι αυτό που έκανε ο Μαρτίκας. Μου είπε off camera δες την εικόνα σου, πως θα φανείς έξω και δεν πρέπει να κάνεις παρέα με τον Νίκο Μπάρτη on camera. Off μπορείς καμία φορά. Μου λέει ότι εκτίθεσαι. Χρησιμοποίησε έναν περίεργο όρο και τον είπε βλάχο. Τελικά ποιος είναι ο διπρόσωπος; Ε; Σπύρο Μαρτίκα;».

Στο συμβούλιο του Survivor οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για άλλη μία φορά για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που είχε τις λιγότερες ψήφους κι έπρεπε να αποχωρήσει, ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Από το μεσημέρι το σκέφτομαι και νιώθω μια ανακούφιση από την μία. Πραγματικά με κάποιες καταστάσεις είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ εδώ μέσα και με κάποιους ανθρώπους, συμπεριφορές και κωλοτούμπες εν ολίγοις και σκεφτόμουν να γυρίσω στους ανθρώπους μου, στην κοπέλα μου στους φίλους μου και την ζωή μου, που είναι πολύ πιο όμορφη από αυτό που ζω εδώ μέσα. Ήμουν ο εαυτός μου, όπως και πριν από 4 χρόνια. Δεν άλλαξα τίποτα για να μην βγαίνω υποψήφιος, ούτε για συμφέροντα, λυκοφιλίες και να πλαγιάσω παίκτες καλύτερους ή πιο δημοφιλείς» είπε μεταξύ άλλων κατά την αποχώρησή του.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial