Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για ζωή της, ενώ αποκάλυψε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, όταν έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

«Λέω την ηλικία μου, δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που την κρύβουν, γινόμαστε λίγο ρεζίλι όταν την κρύβουμε», σχολίασε αρχικά.

Η ίδια συμμετέχει στο μιούζικαλ «Γεια- the musical» στο θέατρο «Ριάλτο, Αλέκος Αλεξανδράκης» και ανέφερε πότε λέει “γεια” στην προσωπική της ζωή. «Λέω “γεια” μετά από ώριμη σκέψη. Είτε για να καλωσορίσω είτε για να αφήσω», σημείωσε.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τόνισε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα της προσωπικής μου ζωής που ελάχιστοι γνωρίζουν. Ορισμένα γεγονότα έγιναν γνωστά. Όταν γίνονταν γνωστά θέματα για την προσωπική μου, ήταν μια εισβολή, με έπιανε πανικός, σιγά σιγά έμαθα να το διαχειρίζομαι».

Επίσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε ότι «Είχα παλίνδρομη κύηση. Ήταν νεκρό το παιδί». Και συμπλήρωσε: «Το κατάλαβα τελευταία στιγμή. Έπρεπε να ανέβω στη Θεσσαλονίκη για μία πρεμιέρα και ο γιατρός μου είπε ότι άμεσα έπρεπε να πάρουν το παιδί.  Ήταν νεκρό το παιδί. Έκανα το πρωί της ίδιας ημέρας την επέμβαση και την ίδια ημέρα πήρα το αεροπλάνο κι έπαιξα στο θέατρο».

Καταλήγοντας η ηθοποιός είπε και ποιο είναι το πραγματικό της επίθετο. Το επώνυμο μου είναι ”Παπαδοπούλου” και πήρα της γιαγιάς, που είναι το «Παλαιολόγου».

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial