Την τελευταία του σεζόν στον ΣΚΑΪ διανύει, όπως φαίνεται, ο Νίκος Μουτσινάς.

Τον Ιούνιο θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για το «Καλό Μεσημεράκι» και η αγαπημένη εκπομπή θα αποτελέσει παρελθόν μετά από τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παρουσιαστής και το κανάλι του Φαλήρου θα οδηγηθούν σε λύση της συνεργασίας τους, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τη ζώνη 3-5.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει σε άλλη ζώνη, αν και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να «μετακομίσει» στη βραδινή ζώνη και να αναλάβει την παρουσίαση κάποιας late night εκπομπής ή κάποιου σόου.

Όσο για το ποιος θα τον αντικαταστήσει; Στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ ψιθυρίζεται ότι το «Καλό Μεσημεράκι» θα αντικατασταθεί με ενημερωτική εκπομπή.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε on air ότι «φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά» και σόκαρε άπαντες.

«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη», είπε αρχικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής του και πρόσθεσε:

«Τώρα άνευ πλάκας, να μιλήσουμε και ειλικρινά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, είναι 5 χρόνια».

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial